Tarieven

Het regelen van een zaak op het gebied van personenschade is een vaak complexe zaak ook voor specialisten. Slachtoffers en nabestaanden hebben recht op bijstand door een letselschadespecialiste en een medisch adviseur. Dat kost geld. Maar wanneer uw belangen niet door een ervaren en gespecialiseerde jurist laat behartigen, kan het zijn dat dit u veel geld gaat kosten, en moet u uw schade misschien geheel of gedeeltelijk dragen, terwijl een ander daarvoor aansprakelijk is. U kunt de kosten echter flink beperken.

Wij bieden u de volgende voordelen:

  1. U kunt gebruik maken van een eerste kosteloos en vrijblijvend gesprek van 30 minuten.
  2. In bepaalde gevallen verrichten wij onze werkzaamheden op basis van ‘no-cure-no-pay’:
    Bij een ‘No-cure-no-pay’ overeenkomst krijgen wij alleen betaald als er een bepaald, vooraf afgesproken, resultaat behaalt is. Het grote voordeel voor u is dat wij een direkt eigen belang hebben bij het winnen van de zaak. Indien wij de ‘winkans’ klein inschatten zullen wij u dan ook adviseren om van een procedure af te zien. Verder heeft de ‘No-cure-no-pay’ jurist geen belang bij het schrijven van zoveel mogelijk uren of het rekken van procedures. U weet door de vooraf gemaakte afspraken waar u aan toe bent en mochten wij de zaak niet winnen of met succes afsluiten in de vorm van een schikking, dan hoeft u geen juridische kosten te betalen. Deze vorm van procederen is dan ook zeer geschikt voor minder kapitaalkrachtige rechtzoekenden of mensen die de kosten van juridische bijstand bij het verliezen van een procedure niet willen dragen.
  3. Wij hanteren een zéér gunstig kantoortarief: Mocht u niet op basis van een ‘No-cure-no-pay’ overeenkomst met ons in zee te gaan dan kunnen wij ver onder het uurtarief van de meeste advocaten/ juridische adviseurs werken. Doordat wij voornamelijk investeren in de kwaliteit van ons advies en niet bezuinigen op ons kennissysteem maar wij bijvoorbeeld niet werken met een duur kantoorpand en administratief ondersteunend personeel als een receptioniste, kunnen wij een aanzienlijk lager uurtarief aanbieden dan dat u normaal voor juridisch advies van een gelijke kwaliteit moet betalen.

Ons uurtarief bedraagt
Voor particulieren: € 100,00, per uur exclusief 21% BTW.
Voor ondernemingen: € 150,00, per uur exclusief 21% BTW.

Afwijken van deze tarieven is mogelijk in overleg.

Mr. Frances van der Moolen
06-53536878
f.vandermoolen@googlemail.com

Adviesbureau Van der Moolen