Over ons

Waarom wij?

Onze persoonlijke betrokkenheid met slachtoffers, onze vasthoudendheid om voor onze cliënten tot een goed einde voor hun zaak te komen en natuurlijk onze deskundigheid worden door onze (ex) clientèle veelal als belangrijke eigenschappen genoemd wanneer men hen vraagt om een evaluatie.

Daarnaast werken wij tot grote tevredenheid samen met het MKB waarvoor wij algemene voorwaarden en contracten zo goed juridisch ‘dicht timmeren’ dat het veelal niet eens tot een juridische procedure hoeft te komen.

Het grootste gedeelte van ons cliëntenbestand is ons aangedragen via mond op mond reclame. Hier zijn wij erg trots op.

Wat doen wij?

Aansprakelijkheidsrecht

Er kunnen zich op allerlei terreinen juridische conflicten voordoen op het gebied van aansprakelijkheid. Het gaat daarbij niet alleen om letselschade en overlijdensschade maar ook om andere zaken waarin iemand zijn afspraken of wettelijke verplichtingen niet nakomt of waarbij u zelf aansprakelijk gesteld wordt. Denkbaar is bijvoorbeeld dat uw hond een ongeluk veroorzaakt en u als eigenaar voor de veroorzaakte schade aansprakelijk gesteld wordt. Het kan u dan een hoop ellende schelen en geld besparen wanneer u zich van deskundige hulp voorziet en zich door ons laat bijstaan .

Letselschade

Wij zijn gespecialiseerd in het behartigen van belangen van (letsel)slachtoffers na een (verkeers)ongeval, een arbeidsongeval of een medische fout. De tegenpartij is vaak een verzekeringsmaatschappij die precies weet waar het bij letselschade en medische aansprakelijkheid om draait en die veelal beschikt over een team deskundige juristen. Het is raadzaam als letselschadeslachtoffer, om in een zo vroeg mogelijk stadium zelf een deskundige belangenbehartiger in de arm te nemen.

Verzekeringsrecht

Als u schade lijdt en daarvoor een verzekering heeft afgesloten, betekent dit nog niet dat uw schade altijd vergoed wordt. Uw verzekeraar kan bijvoorbeeld de schade -uitkering weigeren door te stellen dat u zich als verzekerde niet aan uw verplichtingen hebt gehouden of omdat u de schade volgens uw verzekeraar niet kunt aantonen. In die gevallen kan het zijn dat u met lege handen komt te staan. Lang niet in al deze gevallen mag uw verzekeraar echter het doen van de schade-uitkering weigeren. Wij kunnen u helpen om in een dergelijk geval uw schade alsnog te verhalen en zien dat ook als een bijzondere uitdaging. Ook is er een situatie denkbaar dat de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij niet wil uitkeren en kunt u onze hulp goed gebruiken.

Para Legal

Het is voor veel ondernemingen en onderwijsinstellingen een uitkomst om bij (tijdelijk) hoge werkdruk of bij een tekort aan specialistische kennis, te kunnen vertrouwen op flexibel inzetbare juristen. Wij kunnen u, op uurbasis, voor enkele dagen per week maar ook voor een langere periode, juridische ondersteuning bieden voor uw onderneming of onderwijsinstelling.

Mr. Frances van der Moolen
06-53536878
f.vandermoolen@googlemail.com

Adviesbureau Van der Moolen