Letselschade

Letselschade is schade die iemand lijdt als gevolg van letsel dat door een ander veroorzaakt is en waarvoor deze aansprakelijk is. Letsel kan ontstaan door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of door een gebrekkig product.

Omdat aan bijna iedere letselschadezaak ook een medische kant zit, werken wij samen met een medisch adviseur die naast arts ook verzekeringsrechtspecialist is.

De hoogte van het berekenen van de (letsel)schade gebeurd door onze eigen schade-afhandelaar die reeds 25 jaar ervaring heeft in het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen. Dit gebeurd sneller en is veel goedkoper dan wanneer de schadeberekeningen en onderhandelingen aan een extern bureau moeten worden uitbesteed.

Kosten

Een eerste gesprek met onze juridische deskundige is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt tevens informatie verstrekt over de kosten en over de mogelijkheid om deze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Veelal hoeft u zelf geen kosten te betalen.

Mr. Frances van der Moolen
06-53536878
f.vandermoolen@googlemail.com

Adviesbureau Van der Moolen